Speltips Cadiz - Villareal 1/9 2023, intressant drag!

Ett möte mellan två lag i mitten av tabellen där Villareal är i störst behov av poäng, är det till fördel för hemmalaget? Ta del av vårt speltips inför Cadiz - Villareal

Speltips Cadiz - Villareal 1/9 2023, intressant drag!
Genrebild över Nou Camp, Barcelona.

Kommersiellt innehåll.

Villareal har nu pressen på sig att vinna, framförallt mot lag som på pappret är lite sämre. Som t ex Cadiz. Men klarar man av det med den inledningen man har haft i år?

Ett hemmalag som vill vinna

Hemmalaget Cadiz har inte mött något topplag ännu förutom Barcelona, ett möte man förlorade med 0-2. Senast fick man ”bara” 1-1 hemma mot Almeria i en match som innehöll bland annat ett rött kort till vardera laget.

Trots det tror jag ändå att Cadiz mår bra och att man ser sin chans nu till tre poäng när pressade Villareal kommer på besök till sydvästra delarna av Spanien. Jag tycker att Villareal gjorde det bra stundtals i matchen mot Barcelona men frågan är om man har rätt fokus för att åka iväg till en match som man på förhand ska vinna? Jag är tveksam till det. 

Villareal i gungning

Bortalaget hade nog både trott och hoppats på en bättre inledning av årets säsong, istället är man nu på en trettondeplats. Man har bara fått med sig tre poäng totalt på de tre första matcherna.

På hemmaplan senast så fick man se sig slagna av Barcelona med 3-4, men visst man gjorde en bra match och kunde ha gjort ett mål till. Men jag har inte alls känning för laget just nu och tror att man kan få sätta sig i bussen/på flyget hem efter matchen på fredag utan poäng.

Speltipset skrivs tisdag och jag har inte fått fram skadeläget i något av lagen ännu.

Mitt speltips Cadiz - Villareal

Mitt utgångstips i matchen Cadiz – Villareal är att båda lagen gör mål, men oddset är lite för tråkigt för det spelet. Med tanken jag har om att hemmalaget kan vara mer taggade så blir mitt speltips att Cadiz vinner det här.

Tre anledningar till mitt tips

  • → Villareal är lite i gungning och har pressen på sig. Det kan hjälpa Cadiz.
  • → Hemmalaget har ingen press på sig att vinna mot lag som Villareal, därför gör man det.
  • → Båda lagen kommer göra mål, Cadiz gör det sista.

Spela på matchen hos Bethard till oddset 3,17