Marcus Birro till ÖIS?

Marcus Birro förstärker Örgrytes kommunikationsavdelning. I en artikel i Göteborgs Posten framkommer att ett samarbete mellan Birro och Öis skulle kunna vara aktuellt.

Marcus Birro till ÖIS?
Bild från commons.wikimedia.org

Marcus Birro är som vi vet en urgammal Öis:are och nu ser det u tatt kunna bli en hemkomst för den forne Göteborgaren.

-         - Det vore den ultimate hemkomsten för min del sager Marcus Birro till Göteborgs-Posten.

Örgryte IS (ÖIS) klarade sig kvar I Superettan förra säsongen med nöd och näppe och börjar nu blicka framåt mot kommande säsongen 2023. Och det är I samband med det som Birros namn har dykt upp som en stark förstärkning till klubbens kommunikationsavdelning.

Marcus Birro har å sin sida också ett tag hintat om att han skulle kunna inleda någon form av samarbete med en fotbollsklubb för säsongen 2023. På twitter har han bland annat lagt ut en bild på sig själv med en Öis-tröja, och så sent som I helgen så tweetade han “…nu hoppas jag få komma hem och brinna för mitt hjärtas kärlek”, tillsammans med ännu en bild på sig själv I en tröja från Öis. Den tweeten har senare tagits bort. 

Min tolkning av det är att han verkligen vill till Öis men att inget är klart.

Örgryte säger att man har haft kontakt med Birro

Öis ordförande Per Skånberg säger i intervjun med Göteborgs Posten att man har haft kontakt men att man inte vill kommentera något mer runt den kontakten. Han säger också att om/när man tittar på olika samarbeten eller anställningar så är det inget man kommenterar innan något är klart. 

- Om det skulle bli något samarbete med Marcus så kommer vi skicka ut den informationen, men idag finns inget konktret att berätta. 

Så, allting är egentligen klart tolkar jag det.